Enthousiast en ambitieus ?
Welkom bij Fringe Academy !

Gedreven vanuit passie en ambitie kent Fringe Company een eigen Academy. Fringe Academy is gefocussed op intrinsiek gemotiveerde (bijna) afgestudeerden die zich willen ontwikkelen tot absolute specialist binnen hun vakgebied.

High Potential Program

Dit programma staat open voor ambitieuze MBO’ers (Applicatie ontwikkelaar niveau 4), die in een combinatie van werken en studeren een HBO opleiding Software Engineering willen afronden en (bijna) afgestudeerde eveneens ambitieuze HBO’ers Informatica met een passie voor applicatie ontwikkeling. Ons High Potential Program kent een focus op open source technieken, DevOps en Mobile First.

Jouw programma

Fringe Academy werkt op basis van persoonlijke opleidingstrajecten, afgestemd op jouw passie, ambitie, kennis en kunde. Persoonlijke begeleiding en een snelle leercurve zijn verzekerd door een ervaren Fringe coach op jouw vakgebied. Ben jij de absolute topper in jouw vakgebied ? Mail en overtuig Wendy via wendy@fringe.nl waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek met een heerlijk kopje koffie.

Let’s Fringe !

+ jaar
ervaring

+
tevreden gebruikers

+
projecten